Dove Pure Care Dry Oil

A Dove Pure Care Dry Oil minden hajtípusra való. A makadámia olajnak és egyéb jótékony összetevőnek köszönhetően a haj simább, puhább és csillogó. Próbálja ki a terméket és meglátja, vajon segít-e helyreállítani a haj szép megjelenését. Nem fogja megbánni.

dove-pure-care-dry-oilDove Pure Care Dry Oil – hatás és tulajdonságok

Haja matt, gyenge és száraz? A Dove Pure Care Dry Oil segít! Rendszeresen és a csomagoláson szereplő utasítás szerint kell használni. Milyen a hajolaj hatása? A kozmetikum mélyen táplálja a hajat és a hajhagymákat. Védi a hajszálakat a napsugaraktól, a hajvasaló vagy hajszárító okozta magas hőmérséklettől és egyéb káros tényezőktől. A Dove Pure Care Dry Oil simítja a hajat, biztosítja a ragyogást és puhít. Továbbá, a kozmetikumnak könnyed állaga van, nem képez zsíros réteget a hajon és nem nehezíti le.

Dove Pure Care Dry Oil – használat

Elegendő kettő vagy három Dove Pure Care Dry Oil pumpányi olajat felvinni a haj hosszára. Ne felejtsük el, hogy előtte a hajat meg kell mosni azért, hogy megszabaduljunk a faggyútól, korpától és egyéb kozmetikai maradványoktól. A kezelés befejezéséhez szárítsuk meg a hajat. A Dove Pure Care Dry Oil picit másképpen is használható. Vigyük fel a kozmetikumot fél órával hajmosás előtt, majd egy kímélő samponnal mossuk ki. Az olaj tiszta és száraz hajon is alkalmazható. Ennek köszönhetően a hajszálak rugalmasabbak és hidratáltak. A kedvenc balzsam vagy hajmaszk hatásának fokozásához adjunk hozzá egy kis Dove Pure Care Dry Oil terméket.

Dove Pure Care Dry Oil – összetevők

A Dove Pure Care Dry Olajban növényi olajok vannak, mint a makadámia, gránátalma, mandula és napraforgó. Mindegyikük a hajra és fejbőrre értékes vitaminokat és proteineket tartalmazzák. A gránátalma antioxidáns és regeneráló tulajdonságokkal bír, hidratája a száraz és érzékeny bőrt, valamint véd az UV sugaraktól. A napraforgóolaj megakadályozza az öregedési folyamatokat, kiküszöböli a szabad gyököket, javítja az átfogó megjelenést és haj állapotát. A Dove Pure Care Dry Olaj további két összetevője a makadámia és a mandulaolaj hidratálják a hajat, erősítik és regenerálják. Ápolják a sérült és száraz hajszálakat, illetve az érzékeny fejbőrt.

Dove Pure Care Dry Oil – hol vásárolható meg?

A Dove Pure Care Dry Oil egész népszerű és könnyen hozzáférhető. Drogériákban, kozmetikum boltokban és fodrászatokban is megvásárolható. Továbbá, ez a hajolaj online, internetes akciókkal és online hajtermékeket értékesítő boltokban is kapható.

Előnyök:

  • könnyed formula
  • gyors és könnyű használat
  • hidratál, ragyogást biztosít és simítja a hajat
  • antioxidáns hatású
  • védi a hajat és a fejbőrt az UV sugaraktól
  • hatékony- 100 ml/3.4 fl. oz. volume
  • könnyen hozzáférhető

Hátrányok:

  • egyben intenzív és enyhe illat