Khadi Amla

Az Amla egy indiai növény, amelyet az orvostudományban és a kozmetikában használnak. Gyógyító tulajdonsága miatt sokan kedvelik. Ez a növény a Khadi hajolaj részét képezi. Használja a terméket és nézze meg, hogy segít-e. Lehet, hogy ez lesz a kedvence.

khadi-amlaKhadi Amla – hatás és tulajdonságok

Erősít, gyógyít, véd és hidratál. Így működik a Khadi Amla. Vannak más tulajdonságai? Hát persze, hogy vannak. Ez a kozmetikum megakadályozza a korai őszülést, hajhullást és hajvégek töredezését. Védi a hajat a napsugaraktól, környezeti szennyeződésektől, valamint a samponokban és kozmetikumokban lévő szárító anyagok hatásától. Ezenkívül a Khadi Amla ragyogó és puha hajszálakat biztosít, erősíti a hajhagymákat, helyreállítja a sérüléseket, korlátozza a faggyútermelést, meggyorsítja a haj növekedését és segít a korpa elleni harcban. Szőke haj esetében minimális mennyiséget kell használni, mert ez az olaj sötétíti a haj színét.

Khadi Amla – használat

Ne feledjük, hogy minden használat előtt meg kell rázni az üveget; a Khadi Amla sűrű állagú. Masszírozzunk egy teáskanál olajat a hajba és a fejbőrbe. Még jobb hatások érdekében, hagyjuk az olajt néhány órára, majd mossuk ki samponnal. A Khadi Amla heti kettő vagy három alkalommal használandó. Sajnos a gyártó nem biztosított applikátort. Ezért, azok, akik csak ismerkednek a hajolajokkal, nehézkesnek találhatják a használatot.

Khadi Amla – összetevők

A Khadi Amla elképesztően különböző összetételű, tele tápláló és hatóanyagokkal. Ide tartoznak a napraforgóolaj, amlaolaj, bhringrajolaj, neem, nagarmotha, tulsi, szezámolaj, mandulaolaj és henna. Az olajok gondoskodnak a haj és fejbőr állapotáról, míg az indiai gyógynövények gyógyító tulajdonságokkal bírnak.

Khadi Amla – hol vásárolható meg?

Ez egy könnyen elérhető kozmetikum. Megvásárolható online, drogériákban és egészség boltokban. Viszont a legérdemesebb a gyártó honlapjáról megrendelni. Egy palacknak 100 ml/3.4 fl. oz. kapacitása van. Khadi Amla olajjal nem fogja megbánni, mert nagyon hatékony. Ezen felül, tökéletes minden hajtípusra.

Előnyök:

  • meggyorsítja a haj növekedését
  • meggátolja a haj őszülését
  • ragyogást, puhaságot és kondicionálást biztosít
  • természetes összetétel
  • regenerálja a sérült hajvégeket

Hátrányok:

  • sötétítheti a hajat
  • intenzív illat