Macadamia Healing Oil Treatment

A Macadamia Healing Oil Treatment minden típusú hajra ajánlott. A kozmetikum a haj belsejében és a külső szerkezetén egyaránt kifejti hatását. Megkönnyíti a mindennapi stilizálást, könnyed formulája van és sok természetes anyagot tartalmaz. Ha átfogó táplálást kíván a hajnak és a fejbőrnek, akkpr próbálja ki a Macadamia Healing Oil Treatment terméket.

macadamia-healing-oil-treatmentMacadamia Healing Oil Treatment – hatás és tulajdonságok

Szára, fényveszett hajra, ami göndörödik és száll a Macadamia Healing Oil Treatment ajánlott. A kozmetikumnak köszönhetően a fésülés és a stilizálás sokkal gyorsabb, könnyebb és kellemesebb. Búcsút mondhat a gubancoknak. Továbbá, ez a termék simítja a haj felületét, természetes csillogást biztosít és a haj elbűvölő. A Macadamia Healing Oil Treatment finom állagú, könnyen behatol a hajszerkezet mélyebb rétegeibe és átfogóan táplál. Érdekes, hogy a termék természetes napvédőt tartalmaz, ami védi a hajat a fakulástól.

Macadamia Healing Oil Treatment – használat

A Macadamia Healing Oil Treatment palackon van egy pumpa, ami megkönnyíti a használatot. Annyi olajt tegyünk a hajra, amennyi a haj hosszúságának és sűrűségének megfelel. Kezünkben melegítsük fel az olajt, majd vigyük fel a szépen kifésült, tiszta és még nedves hajra. A még szebb megjelenésért, nagyobb csillogásért, adjunk a Macadamia Healing Oil Treatment terméket a hajfestékbe vagy a napi szinten használt termékekbe.

Macadamia Healing Oil Treatment – összetevők

A termék természetes összetevők tartalma táplálja a hajat és a fejbőrt. Számos anyag közül érdemes kiemelni a makadámia olajt és az argánolajt. Az első újjáépíti a töredezett hajvégeket, megkönnyíti a stilizálást és javítja a haj állapotát. Az argánolaj antioxidáns tulajdonsággal bír, gátolja az öregedési folyamatokat és regenerálja a sérült a hajat. Mindkét olaj nagyszerű a mindennapi hajápolásban és stilizálásban.

Macadamia Healing Oil Treatment – hol vásárolható meg?

A kozmetikum a gyártó honlapján lehet megvásárolni. A Macadamia Healing Oil Treatment kozmetikumokat és haj termékeket értékesítő internetes boltokban kapható. Továbbá nagyobb drogériákban is megtalálható és nagykerárúknál. Vagy kérje meg fodrászát, hogy rendelje meg önnek.

Előnyök:

  • makadámia és argánolaj
  • könnyű használat
  • könnyebb stilizálás, fésülés és hajszárítás
  • véd a napsugaraktól
  • védi a természetes színt a fakulástól
  • regenerálja a töredezett végeket
  • ápolja a sérült és száraz hajat

Hátrányok:

  • ár (attól függ, hol vásároljuk az olajt)
  • illata hasonlít a férfi parfümre