Nanoil Hajolaj

A Nanoil hajolaj egyaránt alkalmas hajra és fejbőrre is. Három változata van ennek a kozmetikumnak. Így hát választhat a Nanoil alacsony porozitású, Nanoil közepes porozitású, Nanoil magas porozitású hajra való készítmények közül. Mindegyikük különböző haj típusra alkalmas. Próbálja ki az olaj kezelés hatásait, amit ez a készítmény nyújt.

legjobb hajolajok - Nanoil

több információ: nanoil.hu

Nanoil hajolaj – hatás és tulajdonságok

A Nanoil hajolaj szépíti és kondicionálja a haját. Helyrehozza a forró stilizálás által sérült hajszálakat, a fésüléstől és nem megfelelő termékektől sérült hajszálakat. Szabályozza a faggyúmirigyek működését, megelőzi a zsíros gyökereket, a korpásodást és a hajhullást. Kisimítja, fényesíti és szabályozza, a borzos hajat. A Nanoil hajolaj megerősíti a hajszálakat és tápláló anyagokkal látja el a fejbőrt.

Nanoil hajolaj – használat

A Nanoil hajolaj ajánlott nőknek és férfiaknak egyaránt. A hölgyek használhatják a kozmetikumot száraz vagy nedves hajszálakon, fejbőrön, vagy csak a hajvégeken többször egy nap vagy egy héten. Továbbá az urak használhatják haj növesztésre és a haj hullás megelőzésére.

Nanoil hajolaj – összetevők

Minden változatában számos összetevő van. Minden összetevő azért lett kiválasztva hogy a legjobb módon tudja megvédeni hajszálait és fejbőrét. A Nanoil magas porozitású hajra tartalmaz argán olajat, gyapotmag-olajat, passiógyümölcs olajat, avokádó olajat, ligetszépe olajat és édes mandula olajat, de ezen kívül kerastim, baicapil, E-vitamin, lanolin, selyem, panthenol, UV-szűrő és keratin is van benne. A Nanoil közepes porozitású hajra tartalmaz makadámia olajat, jojoba olajat, kókusz olajat, marula olajat, argán olajat, olajat a passióvirág gyümölcséből, de ezen kívül vitaminok A- és E, selyem- és UV-szűrő is van benne. A Nanoil alacsony porozitású hajra tartalmaz cupuacu vajat, ricinusolajat, argán olajat, fenyőolajat, shea vajat, monoi olajat, babassu olajat, passiógyümölcs olajat- és kókuszolajat, de ezen kívül kerastim, baicapil, E vitamin, illetve Panthenol és UV szűrő is van benne.

Nanoil hajolaj – hol lehet megvásárolni?

A Nanoil hajolajat megtalálja az Interneten. Megrendelheti, a gyártó weboldalán ahol megadja, hogy hány palackra van szüksége. Nagyobb mennyiségű megrendelés esetén a szállítás ingyenes.

Előnyök:

  • könnyebb stilizálni és fegyelmezni a rakoncátlan hajszálakat
  • gondoskodik a haj belső és külső rétegeiről
  • hidratálja és táplálja a hajat és a fejbőrt
  • megduplázza a volument
  • sokoldalúan használható
  • számos természetes összetevőket tartalmaz
  • könnyen hozzáférhető
  • két másik változata is van a hajolajnak: a közepes és nagy porozitású a hajra

Hátrányok:

  • Nem mindenkinek fog tetszeni a palackban a fa és üveg csomagolás ötvözése.