John Masters Organics 100% Argan Oil

Mindenki tudja, hogy az arganolaj a legjobb hajápolási termékek. Ezért a John Masters Organics úgy döntött, hogy felhasználja a kozmetikumokban. Nézzük meg, milyen hatást fejt ki a hajolaj ezen értékes összetevője. Érdekes, hogy az arcon és a testen egyaránt használható.

john-masters-organics-100-argan-oilJohn Masters Organics 100% Argan Oil – hatás és tulajdonságok

A John Masters Organics 100% Argan Oil minden hajtípusra ajánlott. Hidratáló, regeneráló és tápláló tulajdonságokkal bír. A matt és túlságosan száraz hajszálak visszanyerik a rugalmasságot és puhaságot. Ezenkívül kiküszöböli a szabad gyököket, gátolja a hajhullást és megszünteti a korpásódást. Ezen felül erősíti a hajhagymákat és felgyorsítja az új haj növekedését. Ha haja szára és sérült, a John Maters Organics 100% Argan Oil gondozásba veszi. A haj érntésre puha lesz, sima és rugalmas. A stilizálás si egyszerűvé válik; pár perc alatt elkészülhetünk.

John Masters Organics 100% Argan Oil – használat

John Masters Organics 100% -os arganolaj használata valóban triviális. Csak egy kis mennyiség elegendő ahhoz, hogy befedje az egész hajat vagy csak a hajvégeket. Körülbelül egy órával később mossuk meg a hajat. Utána szárítsuk meg és szokás szerint stilizáljuk. A John Maters Organics 100% Argan Oil csak a hajvégeken is használható. Ezzel védjük a töredezéstől és kivirágzástól. Tudta, hogy ez a kozmetikum nagyszerűen működik, ha balzsamhoz vagy hajmaszkhoz keverik? Keverjük össze a kettőt és a hatás már az első alkalmazáskor látszik.

John Masters Organics 100% Argan Oil – összetevők

A termék fő összetevője az argánolaj. Alapvető zsírsavakból és E-vitaminból áll. Egyaránt gondoskodik a fejbőrről és a hajról. Az arganolaj antioxidáns és fiatalító tulajdonságokkal rendelkezik. Lelassítja az öregedési folyamatokat, korlátozza a hajhullást, erősíti a hajhagymákat és megakadályozza a korpát. Továbbá, az olaj táplálja a hajszálakat, hidratálja a fejbőrt és csillapítja az irritációkat.

John Masters Organics 100% Argan Oil – hol vásárolható meg?

A kozmetikumot keressük drogériákban. Viszont fodrászatokban is megvásárolható. A John Masters Organics 100% Argan Oil olaj nem kapható kisebb boltokban. Interneten is elérhető, a gyártó oldalán, ahol haj és fejbőr ápoló kozmetikumokat kínálnak.

Előnyök:

  • argánolaj az összetételben
  • gondoskodik a hajról és a fejbőrről
  • kiküszöböli a szabad gyököket
  • meggátolja a hajhullást
  • táplál, hidratál és kondicionálja a hajat
  • könnyű hazsnálat

Hátrányok:

  • nehezen kapható
  • ár
  • kis kapacitás