Kerastase Elixir Ulitme

Sok haj rajongó által ismert és ajánlott kozmetikum. A Kerastase Elixir Ulitme univerzális használattal rendelkezik. Számos tápláló összetevőt tartalmaz, beleértve az értékes növényi olajokat. Ön is szeretni fogja?

kerastase-elixir-ulitme

Kerastase Elixir Ulitme – hatás és tulajdonságok

A Kerastase Elixir Ultime olaj mélyen hidratál és kondicionálja a hajat. Egészséges ragyogást biztosít és a haj érintésre puha lesz. Ezenkívül, a kozmetikum védi a hajszálakat és a fejbőrt a magas hőmérséklettől, külső káros tényezőktől, valamint vegyi és mechanikai sérülésektől. Az olajnak köszönhetőem a haj táplált, erősebb és hidratáltabb. A Kerastase Elixir Ultime természetes összetevőktől füg, és attól, hogy rendszeresen használjuk, vagy sem.

Kerastase Elixir Ultime – használat

A Kerastase Elixir Ultime olajt stilizálás előtt használjuk. Vigyünk fel néhány cseppet a nedves hajszálakra; ne feledkezzünk meg a hajvégekről. Ez a módszer megkönnyíti a stilizálást és a fésülést. Az olaj a már stilizált hajon is jól kifejti hatását. Elképesztő csillogást nyújt és simítja a rakoncátlan hajszálakat. A Kerastase Elixir Ultime mindennapi hajápolásban jó. Vigyünk fel egy, két pumpát a száraz hajra. Ezzúton tápláljuk a hajat, simítjuk és védjük a külső, káros tényezőktől.

Kerastase Elixir Ultime – összetevők

A Kerastase Elixir Ultime hajolajban négy természetes olaj található: kukoricaolaj, argán olaj, pracaxi olaj és kamélia olaj. Az első táplálja a hajat és vitaminokat és ásványokat szállít a hajba. Az argán olaj védi a fejbőrt a szabad gyököktől, a hajat pedig a korai őszüléstől és túlzott kihullástól. A Kerastase Elixir Ultime harmadik összetevője a pracaxi oil, ami erősíti és növeli a hajhagyma ellenállóképességét. A kamélia olaj ragyogást biztosít.

Kerastase Elixir Ultime – hol vásárolható meg?

A Kerastase Elixir Ultime hajolaj könnyedén megtalálható. Drogériákban és kisebb smink boltokban is kapható. Érdekes, hogy a fodrászok is szívesen használják. Ezért a Kerastase Elixir Ultime a fodrászoknál is megvásárolható. Nyílván, nem nehéz kitalálni, hogy a termék a neten is megvehető. Csak meg kell találni. A Kerastase Elixir Ultime kollekcióban gyenge és festett hajra használható olajok is vannak.

Előnyök:

  • négy olaj az összetételben
  • táplál, véd, erősít és ragyogást nyújt
  • könnyű használat
  • könnyed formula
  • kellemes illat és szín

Hátrányok:

  • az első hatás csak három hét után látható
  • ha túl sokat használjuk zsírosítja a fejbőrt
  • drága
  • szilikonok az összetételben